środa, 27 czerwca 2018

Rask måter å fjerne ubehagelige flekker fra teppet

Teppene dine fungerer for deg. De går over hele den konstante foten trafikken over. Det er derfor det tar en profesjonell. Er du forvirret på hva slags ting du må vurdere når du velger en tepperenser? Følgende artikkel vil lære deg nettopp det.

Det er best å støvsuge et gulv hvis du gjør det i seksjoner. Dette betyr at du ser områdene du allerede har gått over, slik at du ikke kaster bort tiden din. Hvis rommet ditt er firkantet, kan rengjøringsprosessen deles inn i fire kvadrantområder.

Støv opp teppet før du rengjør det. Bruk en god støvsuger for å fjerne løs smuss fra teppet før du bruker rengjøringsmidler eller vann. Resultatene dine vil ikke være gode hvis det er et teppe som er fullt av løs smuss som ligger rundt.

Sørg alltid for at du tar deg tid til å sammenligne flere tepperøringsbedrifter før du tar en endelig beslutning. Gjør din forskning og se på kundeanmeldelser.

Ikke gå over bord med varme under teppet som renser teppene dine. Varme kan ødelegge kvaliteten på teppet ditt, spesielt i tepper med mye farge eller laget av delikat materiale. Dette blir spesielt sant under flekkfjerning.

Tepperengasjer tilbyr vanligvis andre typer tjenester i tillegg til å jobbe på gulv. De kan også rense møbler, så spør om det er nødvendig. Du kan til og med finne et sted som har en spesiell på både møbeltrekk og teppe.

Du bør ikke forlate dine verdisaker i noen andre; ulykker skjer.

Les alltid alle instruksjonene som følger med industriell tepperensere før du bruker den. Det kan være spesielle opplysninger om ventilasjon, materialer, øyne eller munn. Du bør kjenne alle disse tingene før du bruker Flyttevask.

Profesjonelle tepperensere burde være IICRC-sertifisering. Denne sertifiseringen som er anerkjent over hele renholdsindustrien. Dette er viktig hvis teppet ditt fortsatt er under garanti. Din garanti kan bli ugyldig hvis du lar en profesjonell som ikke er sertifisert, rydder teppet.

Du kan umiddelbart bruke litt hvitvin for å fortynne en rødvin er fortynnet. Bruk litt kaldt vann og en absorberende klut for å vaske væsken fra teppet. Før du støvsuger, bruk bordsalt til det fuktede området og la det forbli for 10 minutter.

Ikke gni væskeutslipp eller smuss. Dette sprer bare flekken for å spre seg ved å trykke det dypere i teppet. Når du trenger å fjerne tykke rusk, må du arbeide under rusk for å unngå et større problem.

I stedet for å bare prøve å få en pris på tepperensing på telefonen, må du ta vare på tepperenservicen og komme med et estimat. Dette vil gjøre det mulig for dem å sjekke ut alle rommene og gi deg et nøyaktig inn-hjemme estimat. Hvis du bestemmer deg for å ansette dem, få avtale skriftlig og signere den.

Teppene dine er ubetalte fagfolk på en måte. De blir ikke rene av seg selv og folk går over dem hele dagen. Tepper skal behandles til grundig rengjøring. Etter å ha lest artikkelen ovenfor, er du nå bedre forberedt på å ansette en god tepperengervice til en rimelig pris.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz